Oefentherapie Mensendieck

Screening € 16,00
Intake en onderzoek € 42,00
Behandeling oefentherapie 30 minuten € 32,00
Behandeling oefentherapie 45 minuten € 48,00
Behandeling oefentherapie 60 minuten € 64,00
Behandeling AOT Van Dixhoorn 30 minuten € 32,00
Behandeling AOT Van Dixhoorn 60 minuten € 64,00
Verzuimtarief eerste niet-nagekomen behandeling 0%
Verzuimtarief volgende niet-nagekomen behandeling 100%
Toeslag voor aan huisbehandeling € 18,00
Eenmalig oefentherapeutisch onderzoek € 64,00
Telefonische behandeling per kwartier € 16,00
Afspraak maken

Oefentherapie uit de aanvullende verzekering

Oefentherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Oefentherapie heeft geen invloed op het eigen risico. Het aantal behandelingen dat wordt vergoed is afhankelijk van het gekozen aanvullende pakket.

Behandeling betalen

Indien je niet of niet voldoende aanvullend verzekerd bent, zijn de kosten voor oefentherapie en Adem- en Ontspanningstherapie volgens methode Van Dixhoorn voor eigen rekening. Je krijgt een factuur van de behandelingen en dient deze uiterlijk binnen 14 dagen te betalen.

Oefentherapie tot 18 jaar

Bij kinderen tot 18 jaar wordt de behandeling vergoed vanuit de basisverzekering. Daarnaast kunnen behandelingen uit de aanvullende verzekering van de ouder waarbij het kind op de polis is meeverzekerd vergoed worden. Voor kinderen (tot 18 jaar) geldt geen eigen risico.

Oefentherapie uit de basisverzekering

In sommige gevallen kan oefentherapie vergoed worden vanuit de basisverzekering. Daarbij geldt dat de eerste 20 behandelingen uit de aanvullende verzekering komen, ben je niet aanvullend verzekerd of krijg je minder dan 20 behandelingen vergoed uit de aanvullende verzekering, zijn deze kosten voor eigen rekening. Vanaf de 21e behandeling wordt oefentherapie vergoed vanuit uw basisverzekering. Het eigen risico wordt hier aangesproken, zoals dit geldt voor elke zorg uit de basisverzekering.
Vergoeding door uw zorgverzekeraar

Wil je weten of oefentherapie iets voor jou is?