Praktijkinformatie

Openingstijden

De praktijk is geopend van dinsdag t/m vrijdag en telefonisch bereikbaar op 0570 799044 en via de mail. Tijdens de behandeling komt het voor dat je de voicemail krijgt. Laat gerust een bericht achter, dan bel ik zodra daar gelegenheid voor is terug.

Dinsdag van 10.00 – 18.00
Woensdag van 8.30 – 13.30
Donderdag van 8.30 – 13.30
Vrijdag van 8.30 – 16.30

Informatie over de praktijk

Je vindt de praktijk Oefentherapie Mensendieck Colmschate op de begane grond. Je kunt gratis parkeren, het gebouw is rolstoeltoegankelijk. Door de bushalte aan de Holterweg is de praktijk ook met openbaar vervoer bereikbaar. Vanaf NS Station Deventer Colmschate is het ongeveer 10 minuten (700 m) lopen.

Ook aan de kant van de Bloemendalsweg is er een ingang.

Kwaliteit

Ik vind het belangrijk om je zo goed mogelijk te helpen en de best mogelijke kwaliteit van zorg te bieden. Daarom ben ik aangesloten bij Qualizorg en vraag ik je om aan het einde van de behandeling (anoniem) een evaluatie in te vullen. Hierdoor kan ik blijven werken aan verbetering van de zorg. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor Oefentherapeuten Cesar|Mensendieck (VvOCM), de Van Dixhoorn Vereniging, bij diverse specialistische netwerken en ik sta ingeschreven bij het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Door middel van (bij)scholingen zorg ik ervoor dat ik voortdurend up to date blijf.

Privacyreglement

Per 25 mei 2018 is de privacywet (AVG) aangescherpt ter bescherming van uw persoonlijke gegevens. Zo krijg je onder andere meer inzicht in de persoonsgegevens die ik van je verzamel en voor welke doeleinden ik die gebruik. Meer informatie lees je in het privacyreglement.

Privacyreglement

 

Klachten

Hoewel ik mijn best doe om goede zorg te bieden, kan het toch gebeuren dat je niet tevreden bent en met een klacht zit. Meldt een klacht eerst bij mij, ik ga hier graag over met je in gesprek. Mogelijk ben ik er niet van op de hoogte dat je ontevreden bent of is er sprake van een misverstand. Een gesprek kan vaak leiden tot een oplossing.

Vind je het moeilijk om mij rechtstreeks te benaderen? Dan kun je contact opnemen met een afdeling Informatie & Klachtenopvang Gezondheidszorg (IKG) bij jou in de buurt. Het IKG werkt onafhankelijk van de hulpverleners en instellingen in de gezondheidszorg. De medewerkers kunnen je onder meer helpen bij het voorbereiden van een gesprek met jouw behandelend paramedicus en het opstellen van een brief aan je behandelaar. Voor meer informatie zie Zorgbelang Nederland: www.zorgbelang-nederland.nl

Blijf je na het gesprek zitten met de klacht of is er een goede reden waarom je het eerste gesprek wilt vermijden, dan kun je een klacht indienen bij het Klachtenloket Paramedici.
Klachtenloket Paramedici

Aangesloten bij

Kenniscentrum Slaapproblematiek

Wil je weten of oefentherapie iets voor jou is?