Boeiend en inspirerend

Debby van Rijn

Voelen is begrijpen, niet werkt niet, wat kun je zelf doen om het oplossen en doorademen en leuk kijken zijn mijn motto’s in de praktijk.

Sinds 2005 ben ik werkzaam als oefentherapeut Mensendieck, eerst waarnemend in Apeldoorn en Deventer, later in Rijssen en in Colmschate en nu volledig in Colmscahte. Inmiddels ben ik ook bedrijfs-, slaap- en Mobilizing Awareness®therapeut. Al deze onderdelen sluiten mooi op elkaar aan. omdat het gaat om pijn begrijpen – houding – bewegen – ademen – ontspannen en slapen.

Ik kijk graag naar het totaal van een mens in zijn of haar omgeving en naar oplossingen in plaats van naar het probleem. Ik vind het belangrijk dat je weer grip op je leven en klachten krijgt. Dit begint bij voelen en begrijpen van wat er aan de hand is en vervolgens kijken hoe we dit samen kunnen beïnvloeden. Ik vind het boeiend en inspirerend om dit proces samen met je te doorlopen. Te zien dat er meer vrijheid in bewegen komt, je weer lekker in je vel komt te zitten of dat je pijnklachten verminderen.

Door de jaren heen heb ik mij geschoold in sensomotorisch waarnemen en behandelen, lichaamsbewustwording en stressmanagement, hoofdpijn, duizeligheid, chronische pijn, slaapproblemen, ademhalingsklachten, ontspanning en koudetraining. Ik maak tijdens de behandeling gebruik van biofeedback om onbewuste elementen in je lichaam rondom spanning en ademhaling zichtbaar te maken.

Mijn expertises

Wil je weten of wij je kunnen helpen?