Adres

Oefentherapie Mensendieck Colmschate
Gezondheidscentrum De Kuip
Holterweg 108B | 7429 AH Colmschate
0570 799 044

Afspraak maken

Om een afspraak te maken kun je het aanmeldformulier invullen. Ik probeer altijd rekening te houden met voorkeuren qua tijden en dagen.

Met en zonder verwijzing

Je kunt ook zonder een verwijzing terecht. In sommige gevallen is een verwijzing van arts of specialist noodzakelijk voor de vergoeding van de behandelingen door de zorgverzekeraar. Heb je hier vragen over, neem dan contact op.

Behandeling aan huis of op locatie

Wanneer je als gevolg van gezondheidsproblemen niet in staat bent om naar de praktijk te komen kan behandeling aan huis plaatsvinden. Er wordt samen met arts, thuiszorg en mantelzorgers gekeken naar de best mogelijke zorg voor het dagelijks leven. Je hebt hiervoor een verwijzing nodig van een arts of specialist, met duidelijke vermelding van ‘behandeling aan huis’. Wanneer de verwijzer indicatie heeft gegeven voor behandeling aan huis, wordt dit ook door de zorgverzekeraar vergoed.

Natuurlijk is het ook mogelijk om naast de behandeling op de praktijk een afspraak aan huis of op locatie te plannen. Te denken valt aan meekijken bij het sporten, meekijken tijdens een wedstrijd of op de manege, het verpleeghuis, het (vrijwilligers)werk, op school of daar waar de problemen zich voordoen.

Contactformulier