Contactgegevens

Oefentherapie Mensendieck Colmschate
Gezondheidscentrum De Kuip
Holterweg 108B | 7429 AH Colmschate
0570 799 044

Afspraak maken

Wanneer je je aanmeld, zullen wij samen met u een afspraak plannen. Hierbij wordt rekening gehouden met onze specialisaties en jouw voorkeuren qua tijden en dagen. Er is geen wachtlijst.

Met en zonder verwijzing

Binnen onze praktijk kun je ook zonder een verwijzing terecht. In sommige gevallen is een verwijzing van arts of specialist noodzakelijk voor de vergoeding van de behandelingen door de zorgverzekeraar. Heb je hier vragen over, neem dan contact met ons op.

Behandeling aan huis of op locatie

Wanneer je als gevolg van gezondheidsproblemen niet in staat bent om naar de praktijk te komen kan behandeling aan huis plaatsvinden. Er wordt samen met arts, thuiszorg en mantelzorgers gekeken naar de best mogelijke zorg voor het dagelijks leven. Je hebt hiervoor een verwijzing nodig van een arts of specialist, met duidelijke vermelding van ‘behandeling aan huis’. Wanneer de verwijzer indicatie heeft gegeven voor behandeling aan huis, wordt dit ook door de zorgverzekeraar vergoed.

Natuurlijk is het ook mogelijk om naast de behandeling op de praktijk een afspraak aan huis of op locatie te plannen. Te denken valt aan meekijken bij het sporten, meekijken tijdens een wedstrijd of op de manege, het verpleeghuis, het (vrijwilligers)werk, op school of daar waar de problemen zich voordoen.

Bedrijfsoefentherapie

Een bedrijfsoefentherapeut kan ingeschakeld worden voor ergonomisch onderzoek, ergonomische adviezen, cursussen en trainingen op de werkplek voor de individuele werknemer of voor het gehele bedrijf. Debby van Rijn is bedrijsoefentherapeut, heb je vragen over je werkplek of arbeidsgerelateerde klachten, kan zij meekijken op het werk. Het is mogelijk een werkplekanalyse, dan wel een behandeling op locatie aan te vragen.